Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Accra, Ghana van Ruud Elise Stan Tamara Joep Schonk - WaarBenJij.nu Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Accra, Ghana van Ruud Elise Stan Tamara Joep Schonk - WaarBenJij.nu

Klaar voor vertrek

Door: familieschonk

Blijf op de hoogte en volg Ruud Elise Stan Tamara Joep

12 Augustus 2010 | Ghana, Accra

Nog een paar uur en dan vliegen we terug naar huis. We doden de laatste uurtjes dichtbij het vliegveld, in de shopping mall van Ghana. Hier ervaren we de eerste cultuurshock al, Mc Donalds achtige restaurants, speelplekken voor kinderen, veel geluid en dure winkels. Doelgroep is de rijke Ghanees, die bestaat dus ook. De tassen zijn gepakt voor vervoer in het vliegtuig, alle souvenirs hebben we kunnen bergen, maar de meeste en mooiste herinneringen nemen geen plek in. Die zitten in onze hoofden en zullen we meenemen naar Nederland waar ze hopelijk nog lang zullen blijven leven!
We hopen jullie weer allemaal snel te zien of spreken zodra we terug zijn. Wij kijken er nu heel erg uit om weer thuis te zijn en delen met elkaar wat we als eerste willen eten…..

Liefs uit Accra van Joep, Tamara, Stan, Ruud en Elise

• 12 Augustus 2010 - 15:37

Erica :

Wat een wereldervaring, die neemt niemand jullie meer af! Ikzelf zit nu in Schotland, waar ik maandag aan mijn nieuwe baan ga beginnen. Liefs.

• 12 Augustus 2010 - 19:54

Fam. Klokman:

Goeie reis en wij zijn benieuwd naar de verdere verhalen !

• 13 Augustus 2010 - 09:46

Eveline:

De luxe van ons kikkerlandje zal jullie nu wel ontzettend opvallen ineens! Geniet van de thuiskomst!
    Liefs,
    Eveline

• 13 Augustus 2010 - 10:24

Jonas,Abel,Aletta:

Welkom thuis!
    Het was erg boeiend om jullie reis op deze manier mee te beleven!
    Nu weer lekker in je eigen bed slapen en eten wat je maar wil!Hartelijke groet van ons.